Уништeте ги бактериите и вирусите со пареа

Дезинфикација на вентилацијата и контролната табла во возилото dezinfekcija na ventilacijata i kontrolnata tabla vo voziloto

Пареата ги уништува сите видови на бактери, вируси,воздушните алергени, мувла, маснотија и прашина а воедно се губат и  непријатните мириси.

Предности за чистење со пареа – „eco-friendly“ опција

Пареата како начин на чистење има голем број предност пред останатите начини. Издвојувваме неколку.
Првата предност е тоа што пареата е “eco-friendly” опција.

Како што светот се врти и озонот согорува се повеќе и повеќе, наша должност е да продолжиме најсовесно да се однесуваме кон нашата планета и природа. Пареата дозволува целосно природна алтернатива за дезинфекција како и длабинско чистење. Користејќи еден основен ресурс како водата, а притоа користејќи далеку помала количина одколку останатите машини за чистење на вода, пареата ни овозможува да изведеме голем брои на различни видови чистење а без притоа да нанесуваме некаква штета на околината.

Дополнително, со самиот исклучок на хемиски средства или адитиви, овој метод го прави да е најсигурен кон малите деца и милениците. 

Како Ви звучи дезинфекција и стерилизација во исто време?

Чистете со пареа без употреба хемикалии. Пареата ги уништува сите видови на бактерии, вируси, воздушните алергени, мувла, маснотија и прашина а воедно се губат и  непријатните мириси.

Пареата нуди супериорен и најбезбеден начин за чистење и дезинфекција. 

И токму затоа чистењето со пареа е наша редовна услуга за вашето возило, дом или канцеларија. Користејќи ги Novaltec производите, овозможуваме и самите да си набавите машина и да чистите редовно. Нашиот тим е тука за да Ви помогне, да Ве обучи и подучи во добрите практики. Во исто време, тука сме да исчистиме за Вас.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Закажете чистење или презентација на овој линк” link=”http:/https://fb.com/book/tltsteam//” target=”_blank”]

Или ако Ви е полесно, јавете ни се на 070 / 303 – 338 и прашајте не за се во врска со чистењето со пареа и закажете чистење или презентација.

За нас

Во овие невообичаени моменти на COVID-19 епидемијата, кога сите чувствуваме некоја нестабилност од моменталната ситуација, ние, ТЛТ ДООЕЛ како општествено одговорна компанија сакаме да им дадеме на луѓето една дополнителна сигурност преку нашите услуги за дезинфекција со пареа кои можат да се искористат за вашето возило или дом.

Воедно апелираме во меѓувреме да се следат и најодговорно да се почитуваат препораките на Министерството за здравство и Владата.

[ux_latest_products columns=”4″ title=”Check our Latest products!”]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *